"Automatisering voor een empowered economy"

Head Communications begrijpt de behoefte van haar klanten en hoe belangrijk het is in een wereld met veel concurrenten om succesvol te zijn. Of u nu een NGO, commercieel bedrijf, stichting of organisatie in de publieke sector bent, u wilt waarschijnlijk meer tijd besteden aan het leveren van uw kerndiensten en expertise en minder tijd aan administratie en extra werk.

Onze producten zijn ontworpen om uw werk meer overzichtelijk en efficiënt te maken om resultaten sneller te leveren.

PRODUCTEN

BLOS (Beyond-Line-Of-Sight) Datalink Apparaat

Van drone-operator, leverancier van hernieuwbare energie, concurrerend wereldwijd logistiek bedrijf tot de makelaar, de boer die zijn velden nauwlettend in de gaten moet houden en het spoorwegonderhoudsteam dat een betere service aan de spoorwegoperator moet bieden, met een oplossing die meer waarde toevoegt aan uw werk.

* Geo-locatie nauwkeurigheid tot op 10 cm

* Volledig professioneel projectmanagementpakket met kunstmatige intelligentie (KI) voor data-analyse en rich content die kan worden aangepast voor organisaties in elke sector

* API's voor koppeling met applicaties van derden en andere gegevensbronnen

* Beschikbaar in cloud-, enterprise server- en datacenter versies

* Flexibele opties, zodat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft.

AIM Next combineert de kracht van het AIM-platform met de low-power Beyond Line of Sight (BLOS) datalink technologie die wordt

gebruikt om gegevens te comprimeren tot 4% met 100% betrouwbaarheid en verzendt deze data tot 5 keer sneller dan normale telecommunicatie netwerken. BLOS kan in bepaalde gevallen een 4G netwerk als een 5G-netwerk laten werken.

Hieronder - de "verkeersmanagementoplossing" is  één aangepast gebruik van het AIM Next-platform.

De Monday Applicatie

Eindelijk is er een platform om u te helpen omgaan met de groeiende trend naar geografisch gescheiden teamwerk als de “Future of Work”  zonder afhankelijk te zijn van sociale media. Maar, als u liever sociale media gebruikt, kunt u altijd Monday via deze ook verbinden.

* Ontwikkel schaalbare outreach-frameworks voor bedrijven en organisaties om de meest invloedrijke makers van de wereld te identificeren, te werven en met hen samen te werken om hun lidmaatschapsstrategie te lanceren.

* inspireren van relaties en creëren van unieke bedrijfsmodellen voor organisaties om makers beter te rekruteren.

* Help onze makers en zorg ervoor dat we producten bouwen die hen helpen beter aan te sluiten op de behoeften van de klant.

* Coördineer product, marketing en ondersteun op een dusdanige wijze dat makers multidisciplinair samenwerken om producten/diensten succesvol te lanceren door middel van experimentele publiciteitscampagnes.

* Consultatie om  het gebruik van het product op te schalen binnen de gehele organisatie.

* Kijk naar de ele lijst.

Deze platforms kunnen volledig worden gepersonaliseerd tot uw wensen.

Learn More

VERKEERSMANAGEMENTOPLOSSING (Urban Autonomous Mobility - UAM)

AIM Next gebruik in Autonome logistiek ...

Centerline Urban Air Mobility (UAM) centrale bestuur netwerk voor autonoom lucht- en watertransport is een op maat gemaakte AIM Next-oplossing die wordt in de IPD (Intelligent Package Delivery) van de Locust Group gebruikt. De Centerline biedt communicatie en IT-infrastructuur voor autonome transportcoördinatie, fleetmanagement en tracking.