Access Insight Monitoring (AIM)

"automatisering voor de kenniseconomie"

Het is belangrijk tegenwoordig om de juiste middelen te hebben om het werk eenvoudiger en overzichtelijker te maken.  Nu is het mogelijk door een eigen, persoonlijk, geïntegreerd platform om al uw internet-, mobiele, sociale, e-mailervaring, externe verbonden gegevensbronnen, groepssamenwerking en documenten te beheren, allemaal in een beveiligd ‘one-stop’ dashboard voor alle werk.  Onafhankelijk van uw locatie is het overal toegankelijk.

AIM Next is een meer technisch georiënteerde platform en OUTREACH is een zakelijk georiënteerde kennis hub.   Door ons volledig gepersonaliseerde platforms  kunt u uw teams, bedrijfsmiddelen, taken, opdrachten, processen, big data-analyse en records van een laptop, mobiel apparaat of desktopcomputer op één plek beheren.

PRODUCTEN

AIM Next I-Nodes voor IoT

Van drone-operator, leverancier van hernieuwbare energie, concurrerend wereldwijd logistiek bedrijf tot de makelaar, de boer die zijn velden nauwlettend in de gaten moet houden en het spoorwegonderhoudsteam dat een betere service aan de spoorwegoperator moet bieden, met een oplossing die meer waarde toevoegt aan uw werk.

* Geo-locatie nauwkeurigheid tot op 10 cm

* Volledig professioneel projectmanagementpakket met kunstmatige intelligentie (KI) voor data-analyse en rich content die kan worden aangepast voor organisaties in elke sector

* API's voor koppeling met applicaties van derden en andere gegevensbronnen

* Beschikbaar in cloud-, enterprise server- en datacenter versies

* Flexibele opties, zodat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft.

AIM Next combineert de kracht van het AIM-platform met de low-power Beyond Line of Sight (BLOS) datalink technologie die wordt

gebruikt om gegevens te comprimeren tot 4% met 100% betrouwbaarheid en verzendt deze data tot 5 keer sneller dan normale telecommunicatie netwerken. BLOS kan in bepaalde gevallen een 4G netwerk als een 5G-netwerk laten werken.

Hieronder - de "verkeersmanagementoplossing" is  één aangepast gebruik van het AIM Next-platform.

Learn More
P-NODES om mensen te verbinden

Eindelijk is er een platform om u te helpen omgaan met de groeiende trend naar geografisch gescheiden teamwerk als de “Future of Work”  zonder afhankelijk te zijn van sociale media. Maar, als u liever sociale media gebruikt, kunt u altijd AIM via deze ook verbinden.

* Ontwikkel schaalbare outreach-frameworks voor bedrijven en organisaties om de meest invloedrijke makers van de wereld te identificeren, te werven en met hen samen te werken om hun lidmaatschapsstrategie te lanceren.

* inspireren van relaties en creëren van unieke bedrijfsmodellen voor organisaties om makers beter te rekruteren.

* Optreden als leider bij branche-evenementen en bij strategische pitch gesprekken met talentmanagers, agenten en invloedrijke makers.

* Help onze makers en zorg ervoor dat we producten bouwen die hen helpen beter aan te sluiten op de behoeften van de klant.

* Coördineer product, marketing en ondersteun op een dusdanige wijze dat makers multidisciplinair samenwerken om producten/diensten succesvol te lanceren door middel van experimentele publiciteitscampagnes.

* Consultatie om  het gebruik van het product op te schalen binnen de gehele organisatie.

Deze platforms kunnen volledig worden gepersonaliseerd tot uw wensen.

Learn More

VERKEERSMANAGEMENTOPLOSSING (Urban Autonomous Mobility - UAM)

AIM Next gebruik in Autonome logistiek ...

Centerline Urban Air Mobility (UAM) centrale bestuur netwerk voor autonoom lucht- en watertransport is een op maat gemaakte AIM Next-oplossing die wordt in de IPD (Intelligent Package Delivery) van de Locust Group gebruikt. De Centerline biedt communicatie en IT-infrastructuur voor autonome transportcoördinatie, fleetmanagement en tracking.