AIM Next Management Platform

De snelle toename in het gebruik van intelligent verbonden voertuigen als auto’s en drones, vraagt om veiligheid zowel als een goed georganiseerd systeem voor het monitoren door verschillende partijen. Ons Beyond-Line-Of-Sight (BLOS) systeem, combineert fleet management en tracking in een totaaloplossing voor voertuigen, op de weg, het water en in de lucht, waar ook ter wereld.

Waarom kiezen voor onze oplossing ? De infrastructuur voor communicatienetwerken kan de vraag naar real time big data voor veelvuldig, gelijktijdig gebruik niet bijhouden.  Je team krijgt ook een volledig professioneel projectmanagementpakket.

Betere informatie betekent een meer kwaliteit en service voor uw klanten. Neem daarom nu actie om problemen te voorkomen en de concurrentie voor te blijven.

Beschikbaar in cloud, enterprise server , of data centre versies.

Accurate data betekent een meer kwaliteit en service voor klanten.

Learn More
OUTREACH en SAMENWERKING Platform

De introductie van een instrument voor  een eenvoudiger en krachtiger manier voor mensen om met elkaar verbonden te blijven in een slimme combinatie van werk en lifestyle, waar dan ook ter wereld.

*Misschien wil je minder of helemaal niet afhankelijk van sociaal media met je werk of privé leven.

*Coördineer  de buitendienst  in real time, organiseer uw teams in een sociale workflow die meer privacy biedt en die iedereen op een veilige manier op één plek laat samenwerken, in binnen –en/of buitenland.

*Zorg dat het makkelijk is voor klanten om hulp te vragen en voor agenten om sneller te reageren op gebeurtenissen . Houdt de lijnen kort en efficiënt

*Creëer een smart, self-learning kenniscentrum en manage gebeurtenissen en evenementen  in real time op één plek waar gereageerd kan worden. Beheer releases en de integratie of inzet van personeel.

Beschikbaar in cloud, enterprise server , of data centre versies.

Laat het systeem voor u werken en niet andersom.

Learn More

VERKEERSMANAGEMENTOPLOSSING

Bedrijven en Mensenlevens Veranderen

Het is niet alleen belangrijk wat je doet maar ook hoe je het doet. Wereldwijd veranderen bedrijven en mensenlevens door het gebruik van slimme technologie. Onze oplossingen helpen onze klanten om het gat tussen technologie en mensen te overbruggen. Ze verbinden werk en lifestyle, geven hen meer kans op  vernieuwing,  meer omzet , veel efficiënter werken en meer klantenbinding . Om personeel een betere lifestyle aan te bieden,  terwijl er tegelijkertijd goed gewerkt wordt en goede service wordt verleend, moet  er een solide work flow zijn die gebruik maakt van veilige tools in een eigen omgeving.

Hoe doen we dit? In welke industrie je ook werkzaam bent, slimme technologie kan je bedrijf veranderen en verbeteren door je een meer gedetailleerd overzicht te geven door het tracken van je belangrijke investeringen. Het helpt om klantenervaringen te verbeteren en geeft je volledige toegang tot investeringen, toevoer en operations. Onze tools helpen bedrijven, project managers en operators om beter te presteren.

Waarom zijn wij anders?

Twee redenen. Ten eerste vanwege ons gepatenteerde Beyond-Line-Of-Sight (BLOS) datalink, dat zichzelf al heeft bewezen. Het kan data decoderen door gebruik te maken van door ons zelf ontwikkelde methoden die het  5 keer zo snel data laat versturen dan op de tot nu toe bekende wijze. Het gebruik van de BLOS in de duurzame energie sector, laat de leverancier het energiegebruik meten, maar tegelijkertijd elektriciteitsverbruik. Zo kan  bijvoorbeeld het verbruik van elke bewoner van een appartementencomplex met 600 woningen,  elke 15 minuten worden gemeten en het maandelijks verbruik kan 100% beveiligd,  in een enkele sms, worden verstuurd.

Ten tweede stelt onze light touch,  Cloud-based AIM software oplossing  gebruikers in staat om werkomgevingen eenvoudiger en visueler te maken en zorgt voor een workflow in real time en samenwerking op wereldwijde schaal.  Het vinden van het juiste talent, partners om mee samen te werken en professionele interesses zijn slechts een paar van de vele mogelijkheden voor het gebruik van AIM. Het werkt in de Cloud zowel als met de server van een bedrijf of een datacentrum en is tevens compatible met het platform van een derde partij, mogelijk gemaakt door Head Communication..

Naast Traffic & Fleet Management, Work Flow Automatisering en Slimme Infrastructuur, zoals hierboven omschreven, kunnen wij in elke gewenste combinatie naar behoefte aanpassen.

Bij Head Communications is het onze missie om te helpen  je werk makkelijker te maken met een groot aantal, high-quality, end-to-end oplossingen die tegemoet komen aan jouw specifieke eisen. Met onze expertise kun je er van op aan, dat elk onderdeel van jouw productontwikkeling en service goed en snel verloopt. Natuurlijk kun je daarbij rekenen op ons betrouwbare, veilige, wereldwijde netwerk om de beste resultaten te krijgen.

So, Get Connected!